PONÚKAME VÁM PESTRÝ VÝBER KULINÁRSKYCH ŠPECIALÍT PRIPRAVOVANÝCH Z KVALITNÝCH A ČERSTVÝCH SUROVÍN. ZÁRUKOU KVALITY NAŠICH JEDÁL JE AJ NAJMODERNEJŠIA GASTROTECHNOLÓGIA A SKÚSENÝ TÍM KUCHÁROV.
Stravné lístky
Karty
Dinners Club international
EuroCard
Maestro
MasterCard
Visa
Visa Electron
Typ reštaurácie
Biznis reštaurácia
Kaviareň
Nefajčiarske
Rodinná reštaurácia
Vegetariánska reštaurácia
Vinotéka
Zdravá strava
Typ kuchyne
Medzinárodná kuchyňa
Slovenská kuchyňa
Pre rodiny a deti
Detské menu
Detský kútik vnútri
Prebaľovací pult
Služby
Čapované pivo
Firemné akcie a podujatia
Grilovanie
WiFi internet
Vybavenie interiér a exteriér
Bezbarierový prístup
Klimatizácia
Letná terasa
Odsávanie vzduchu
Parkovanie v okolí
Priestory pre fajčiarov
Televízor
Toalety pre vozičkár
Videoprojekcia
Vlastné parkovisko
Zimná terasa
Zoznam alergénov
Obilniny obsahujúce lepok ( t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich.
Kôrovce a výrobky z nich.
Vajcia a výrobky z nich.
Ryby a výrobky z nich.
Arašidy a výrobky z nich.
Sójové zrná a výrobky z nich.
Mlieko a výrobky z neho.
Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
Zeler a výrobky z neho.
Horčica a výrobky z nej.
Sezamové semená a výrobky z nich.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2.